U uličnoj trci učestvovalo 160 dječaka i djevojčica

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.04.2018. 13:02

U Kotor Varošu je u okviru obilјežavanja Dana opštine /24. aprila/ održana ulična trka u kojoj je učestvovalo 160 dječaka i djevojčica, a najviše uspjeha imali su učenici centralne Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava".

U kategoriji drugih i trećih razreda trijumfovali su učenici OŠ "Sveti Sava" Anja Smilјić i Faruk Avdić, dok su među četvrtim i petim razredima najuspješniji bili Milica Džombić iz te škole i Jovan Stojanović iz OŠ "Petar Petrović Nјegoš" iz Maslovara.

Učenik Jovana Tomić iz centralne Osnovne škole "Sveti Sava" bila je najbrža u kategoriji šestih i sedmih razreda, dok je njen vršnjak iz škole "Petar Petrović Nјegoš" iz Maslovara Bojan Petrović zauzeo prvo mjesto u konkurenciji dječaka.

U najstarijoj kategoriji /učenici devetih razreda/ pobijedili su učenik OŠ "Sveti Sava" Ružica Janković i učenik OŠ "Petar Petrović Nјegoš" Danilo Nović.

Diplome, pehare i vrijedne robne nagrade najuspješnijim pojedincima uručio je načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan.

Organizatori ulične trke su opština Kotor Varoš, OŠ "Sveti Sava" i kotorvaroška Policijska stanica.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…