Uništen semafor

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.01.2016. 13:33

Na raskrsnici koju čine ulice Cara Dušana i Stefana Nemanje u Kotor Varošu noćas je uništen semafor.

U sinošnjoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, došlo je do težeg oštećenja jednog od semaforskih stubova na raskrsnici ulica Cara Dušana i Stefana Nemanje.

Prilikom ove nezgode nije bilo povrijeđenih lica, a pričinjena je manja materijalna šteta na vozilu, potvrdili su iz Policijske stanice Kotor Varoš.

Opštinska Služba za inspekcijske poslove i komunalnu policiju je obavila sve potrebne procedure, i kontaktirala izvođača radova, tako da bi do ponedjeljka semafor ponovo trebao biti u funkciji, rekao je Milenko Đurić koordinator ove službe.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…