Upozorenje vozačima: Voda se izlila na putu Banjaluka – Kotor Varoš u Marjanovićima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.07.2016. 08:58

Zbog izlivanja vode na kolovoz saobraćaj se na dionici magistralnog puta Banjaluka-Čelinac u mjestu Marjanovići na jednom dijelu odvija jednom saobraćajnom trakom, saopšteno je iz Auto-moto savez Republike Srpske. Na ostalim putevima u Republici Srpskoj saobraćaj se jutros zbog kiše odvija usporeno, po pretežno mokrim ili vlažnim i klizavim kolovozima.

U Republici Srpskoj danas će biti oblačno i hladno vrijeme sa kišom koja će tokom dana slabiti i postepeno prestajati, sa najvišom dnevnom temperaturom od 15 na istoku do 19 stepeni Celzijusovih na sjeveru, a na jugu do 26 stepeni.

U sjevernim predjelima jutros mjestimično pada jaka kiša i očekuje se od 10 do 20 litara po metru kvadratnom novih padavina, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U većini ostalih predjela padaće slaba i povremena kiša, u nekim krajevima biće suvo, a na jugu promjenljivo oblačno. 

Tokom dana padavine će slabiti i do večeri će u većini predjela kiša prestati. 

Duvaće umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, u Hercegovini umjerena do jaka bura. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…