Uskoro humanitarni koncert za porodicu Jerosimović

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.03.2018. 08:19

Planira se održavanje humanitarnog koncerta na kojem će nastupiti više pjevača i krajiških grupa koji će prikupiti pomoć za akciju ´Kuća za Nikolinu´. Koncert bi se trebao održati u Srednjoškolskom centru u Kotor Varoši, 1. aprila 2018. a sav prihod će ići u korist ove akcije..

Humanitarnoj akciji "Kuća za Nikolinu" se svakim danom priključuje sve veći broj građana, sa svih strana banjalučke regije i šire... 

Tako je u nedelju grupa estradnih umjetnika okupljena oko portala "Radio snaga Krajine" posjetila porodicu Jerosimović Duška i Munevere i maloj Nikolini donijeli hranu, odjeću, obuću i slatkiše. 

Krov nad glavom i topla soba u koju bi mogla pozvati školske drugare na rođendan jedina su želja desetogodišnje Nikoline Jerosimović iz mjesta Jezerka nedaleko od Kotor Varoša.

Za razliku od njenih vršnjaka koji sanjaju novi bicikl, mobilni telefon i skupe igračke, ova nasmijana, plavokosa djevojčica želi samo kuću u kojoj bi bezbrižno provodila djetinjstvo.

Iako nema osnovne uslove za život, a zadaću piše uz plamen svijeće, Nikolina je odlikaš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…