Uskoro počinje uklanjanje pasa lutalica sa gradskih ulica

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.02.2018. 15:18

Firma ”Java SP” iz Prnjavora će uskoro početi uklanjanje pasa lutalica sa gradskih ulica u Kotor Varošu, izjavio je Goran Malijević, šef Odsjeka za inspekcijske poslove opštine Kotor Varoš. Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojima se vide psi lutalice, koji ”krstare” ulicama Kotor Varoša, te se stanovništvo s razlogom počelo brinuti za svoju sigurnost, kao i za sigurnost djece koja svakodnevno du u školu.

Insistirano je da se taj posao što prije završi, te je za te namjene obezbijeđen i novac u opštinskom budžetu.

”Cilj nam je da se psi lutalice uklone sa ulica Kotor Varoša i nadam se da će taj posao u kratkom periodu biti završen”, poručio je Malijević.

Izvor: GlasKotorVaroša

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…