Uskoro završetak obnove mosta na rijeci Vrbanji za naselje Kotor

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.03.2017. 10:22

Radnici građevinskog preduzeća "Dekol" privode kraju radove na sanaciji mosta na rijeci Vrbanji za naselje Kotor, na području opštine Kotor Varoš.

Nakon izlivanja prelazne betonske ploče uslijediće nadogradnja nosive konstrukcije, a zatim postavljanje asfalta na tom dijelu mosta. 

Prethodno je urađen novi obalni nosač, prošireno je korito rijeke Vrbanje i uređena je obala. 

Rekonstrukcija ovog mosta dio je projekta sanacije štete od poplava vrijednog 976.800 KM, a sredstva su obezbijeđena kreditnim zaduženjem opštine u iznosu od 1.140.000 KM. 

Osim četiri mosta u naseljima Kotor, Kruševo Brdo, Lauši i Šibovi planirana je sanacija šest klizišta i propusta na području opštine Kotor Varoš. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…