Uspostavljen saobraćaj preko mosta u Kotoru

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.01.2017. 14:55

Saobraćaj na mostu u naselju Kotor, u opštini Kotor Varoš, ponovo je uspostavljen jer su, zbog izrazito niske temperature, obustavljeni započeti radovi na sanaciji ovog mosta na rijeci Vrbanji. Odsjek za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Kotor Varoš je, zbog prekida započetih radova na mostu u naselju Kotor, stavilo van snage Rješenje u kojem se obustavlja saobraćaj preko ovog objekta.

U proteklih dvadeset dana izvršeni su radovi na betoniranju novih temelja mosta, čime su se stekli minimalni uslovi za uspostavljanje saobraćaja putnih i motornih vozila, maksimalne visine do 2,20 metara.

Upotreba predmetne dionice puta je dozvoljena uz poštivanje mjera opreza i privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…