Usvojena odluka o pristupanju izrade Regulacionog plana „Topolje 1“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2018. 12:18

Odbornici Skupštine opštine Kotor Varoš su na današnjem zasjedanju jednoglasno usvojili Odluku o pristupanju izrade Regulacionog plana „Topolje 1“.

Izvještaj o radu Narodne biblioteke za 2017. godinu sa finansijskim pokazateljima je takođe dobio apsolutnu podršku lokalnog parlamenta, a usvojen je i Program rada Centra za socijalni rad za 2018. godinu.

Odbornici lokalnog parlamenta su usvojili informacije o radu Policijske stanice i Pravobranilaštva Republike Srpske (sjedište zamjenika Banjaluka) za prošlu godinu, kao i informaciju o radu JP „DEP-OT“ d.o.o Regionalna deponija Banjaluka za 2017. godinu.

Izvor: opstinakotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…