Utvrđena stopa nepokretnosti od 0,06 odsto

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.12.2018. 15:00

- Odbornici Skupštine opštine /SO/ Kotor Varoš su na današnjem zasjedanju donijeli odluku o utvrđivanju poreske stope nepokretnosti na području opštine u 2019. godini u iznosu od 0,06 odsto

Visina vrijednosti nepokretnosti za potrebe utvrđivanja poreza na nepokretnosti u 2019. godini je ostala ista kao na prošlogodišnjem nivou.

Usvojeni su Program rada SO i Poslovnik o dopuni Poslovnika o radu SO Kotor Varoš.

Odbornici su donijeli odluku o usvajanju Regulacionih planova „Bregovi 1“ i „Kamena kuća 2“ Kotor Varoš, a jednoglasno je usvojena i metodologija za unapređenje rada mjesnih zajednica.

Imenovana su četiri vršioca dužnosti načelnika Odjelјenja za privredu (Srđan Ćorić), Odjelјenja za opštu upravu (Slaven Momić), Odjelјenja za prostorno uređenje (Boris Marković) i Odjelјenja za stambeno-komunalne poslove (Slobodan Gelić).

Izvještaj o radu načelnika opštine i opštinske uprave za 2017. godinu, kao i o radu  Turističke organizacije opštine Kotor Varoš su dobili potrebnu većinu glasova, dok izvještaj o radu Agencije za lokalni ekonomski razvoj sa finansijskim pokazatelјima za 2017. godinu nije usvojen.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…