Utvrditi da li postoji sukob interesa u KP ´Bobas´!?

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.09.2016. 09:49

Dana 22.07.2016.g., član Nadzornog odbora KP ´Bobas´ ispred malih akcionara, podnio je prijavu Republičkoj komisiji za sukob interesa, protiv pojedinaca zaposlenih u menadžmentu ovog preduzeća. U prijavi je navedeno da pojedinci, prema Zakonu o javnim preduzećima (član 11, pod 2) i prema Zakonu o sukobu interesa, ne mogu biti na rukovodećim pozicijama u KP ´Bobas´ jer su istovremeno i stranački funkcioneri.

S obzirom da je Republička komisija uredno zaprimila prijavu još prije dva mjeseca, ovih dana se očekuje da stigne odluka komisije.

Imena aktera u tekstu nismo spominjali zbog predizborne kampanje koja je u toku, a svi akteri su kandidati na predstojećim izborima kako za načelnike tako i za odbornike SO Kotor Varoš. 

S ovim ostajemo dosljedni pravilu da će KVorum.net biti uvijek na strani građana opštine Kotor Varoš a ne političkih partija. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…