Vanda Popović šampionka RS, džudisti osvojili i četiri srebra i dvije bronze

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.04.2017. 16:22

Džudistkinje i džudisti Mladosti osvojili su u Bijeljini sedam medalja na juniorskom i pionirskom Prvenstvu RS, a juniorke su proglašene najuspješnijom ekipom na takmičenju.

Šampionka RS u juniorskoj konkurenciji postala je Vanda Popović, dok su se srebrnim medaljama okitile juniori Selena Varošić i Stefan Pejaković i pioniri Sara Marić i Andrej Brljić. Bronzane medalje osvojile su juniorke Maja Popović i Dragana Petrović.

– Uspjeh dobija na značaju s obzirom da su za juniorske ekipe nastupali i kadeti i pokazali se odlično u veoma jakoj konkurenciji. Posebno zadovoljstvo je što su juniorke proglašene za najuspješniju ekipu jer su sve osvojile medalje – istakao je trener Mladosti Sejdo Tatar.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…