Vodostaj Vrbanje u porastu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.05.2016. 18:36

Prema informacijama koje smo dobili jutros iz kotorvaroške Službe civilne zaštite, vodostaj rijeke Vrbanje na podrčju naše opštine je u blagom porastu, ali za sada ne prijeti opasnost da se Vrbanja izlije iz svog korita.

Pripadnici Civilne zaštite su na terenu i prate situaciju sa vodostajom, i kako su nam rekli, najkritičnije je područje Novog Sela, i ukoliko bi kiša nastavila da pada to područje bi vjerovatno bilo ugroženo.

„Sve nadležne službe su spremne da pravovremeno reaguju u slučaju vanredne situacije“, rekao je Gostimir Milić, rukovodilac Službe civilne zaštite Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…