Voljeni Pablo Eskobar i Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.08.2018. 08:26

U kotorvaroškoj kino sali u srijedu 29.08.2018. godine premijerno biće prikazani, hit filmovi: “Voljeni Pablo Eskobar” od 20:30 časova, i “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” od 18:30 časova.

VOLjENI PABLO ESKOBAR – 20:30 časova

Više puta ekranizovana životna priča Pabla Eskobara i uvek osporavana od njegove porodice. Ovoga puta drugačiji pogled na romansu sa novinarkom Virdžinijom Valeho u filmu „Voljeni Pablo“!
Verodostojniji pogled na romansu između jednog od najvećih narko bosova svih vremena Pabla Eskobara i novinarke Virdžinije Valeho. “Voljeni Pablo” je mafijaška biografska drama reditelja Fernanda Leona de Aranoa nastala upravo prema memoarima Virdžinije Valeho. U filmu kontroverzni par tumače poznati supružnici Havijer Bardem i Penelope Krus.
Priča je prepuna akcije i napetosti o usponu i padu kolumbijskog narko-bosa, ozloglašenog Pabla Eskobara Gaviria. Film verodostojno opisuje Eskobara kao političara, čoveka iz naroda, razbojnika, zatvorenika i begunca pred smrću. Donosi nam autentično prepričan delić tamne strane svetske istorije sa fokusom na njegov buran ljubavni odnos sa ambicioznom novinarkom.
Originalni naslov: Loving Pablo
Redatelj: Fernando Leon de Aranoa
Uloge: Javier Bardem, Penelope Cruz, Peter Sarsgaard…
Žanr: Drama, kriminalistički, biografski
Trajanje: 123 min

HOTEL TRANSILVANIJA 3: ODMOR POČINjE – 18:30 časova

U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na porodični odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Luksuznom krstarenju ne odoleva ni ostatak Drakulinog čopora pa se i oni pridružuju putovanju.
Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koja im se nude, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Ali odmor se pretvara u noćnu moru kada Mavis shvati da je Drakula pao na šarm tajanstvene kapetanice Erike koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.
IZVORNO IME: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
REDITELj: Genndy Tartakovsky
ŽANR: Animacija, avantura
ULOGE: Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Stribor Čolić, Predrag Ejdus
TRAJANjE FILMA: 97 minuta

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…