Vučenović, Đukić i Kutić dobili poziv za reprezentaciju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.04.2016. 12:14

Igor Vučenović, Milen Kutić i Mladen Đukić prvotimci kotorvaroške Mladosti dobili su poziv od selektora reprezentacije PFS Banja Luka, Vlade Jagodića, da se danas priklјuče reprezentativnim pripremama za predstojeće utakmice u okviru KUP-a regija koji organizuje FS Bosne i Hercegovine.

Ovo je još jedna potvrda da je Kotor Varoš oduvijek bio grad bogat fudbalskim talentima i majstorima najvažnije sporedne stvari na svijetu. U Mladosti nisu bili iznenađeni kada su pozivi za reprezentaciju stigli na adresu kluba.

„Moram da istaknem činjenicu da smo jedan od rijetkih klubova u okruženju koji u svojim redovima nema igrača sa strane , te da su sve tri pozvana igrača prošli sve mlađe selekcije kluba i došla uz stručan do prvog tima. A evo sada kao potvrda njihovog kvaliteta stigao je i poziv selektora Jagodića, na šta smo svi u klubu veoma ponosni “, rekao je trener FK „Mladost“, Branko Ponorac.

Pripreme reprezentacije će se obaviti na terenu FK “Krupa“ u  Krupi na Vrbasu, u okviru kojih će biti odigrana i kontrolna utakmica između dva reprezentativna tima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…