Za Božić nas čeka najhladniji dan i najveći minus

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.01.2017. 09:52

Kiša, snijeg, led i veliki minus – u najkraćem je ono što nas očekuje u narednih nekoliko dana. Kao najhladniji dan, sa temperaturom i do minus 10 stepeni, biće najradosniji hrišćanski praznik – Božić.

Nastupa trodnevni ledeni talas, koji podrazumjeva da se ovih dana temperatura neće dizati iznad nule.

Tri dana biće suvo, ali ćemo u jutarnjim satima imati umjeren do jak mraz i izrazito nisku temperaturu. U petak živa na termometru u jutarnjim satima biće minus 7 stepeni, a tokom dana biće samo jedan stepen toplije.

Onda nam slijedi Božić, kao najhladniji dan, gdje će jutarnja biti i do minus 10, a tokom dana od minus 7 do minus 5 stepeni Celzijusa.

U nedjelju, takođe će biti ispod nule, ali ovom danu će se djeca najviše radovati, jer će početi ponovo da pada snijeg.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…