Za Božić torte najugroženijim porodicama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.01.2018. 14:38

U Kotor Varošu je podijeljeno više od 60 torti socijalno ugroženim porodicama na području ove opštine povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića.

Torte su podijeljene u okviru akcije “Pokloni tortu za božićnu radost”, koju su pokrenule direktor Narodne biblioteke u Kotor Varošu Bojana Vučenović – Vasić i predsjednik Upravnog odbora Centra za porodicu “Kuća radosti” Nina Dragoljević.

Prema riječima Vasićeve, Kotorvarošanke su pokazale da imaju veliko srce.

“Torte ćemo u toku dana distribuisati u deset mjesnih zajednica i tako, barem malo, obradovati sugrađane slabijeg imovinskog stanja”, poručila je Vasićeva.

Ona je dodala da pomenute porodice ne smiju biti lišene božićnih radosti, a posebno njihova djeca.

Vasićeva je zahvalila svim ženama i ljudima dobre volje koji su učestvovali u ovoj akciji, članovima Moto-kluba “Orlovi” i načelniku opštine Kotor Varoš Zdenku Sakanu, koji je obezbijedio vozilo za dostavu torti.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…