Zabrđe: Jedna osoba teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.07.2016. 15:58

Motociklista Niko Maksimović /65/ povrijeđen je u sudaru sa teretnim vozilom u mjestu Zabrđe kod Kotor Varoša na magistralnom putu Banjaluka-Borje, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 11.30 časova kada su se sudarili motocikl kojim je upravljao Maksimović iz Zabrđa i teretno vozilo "fijat dukato" koji je vozio Jasmin Avdić /23/ iz Maglaja. 

Uviđaj su izvršili dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Slobodan Salić i pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš. 

Naloženo je vještačenje i preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…