Završena prva faza rekonstrukcije Doma kulture u Maslovarama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.05.2017. 15:12

Tačka na prvu fazu rekonstrukcije Doma kulture u Maslovarama stavljena je tehničkim prijemom obavljenih radova. Prijemu su prisustvovali predstavnici UNDP-a, nadzornog organa, opštine Kotor Varoš, Savjeta Mjesne zajednice Maslovare i firme “Ćosić-prom”, koja je bila izvođača radova. Konstatovano je da su radovi obavljeni prema predmjeru i kvalitetno i da objekat može da služi predviđenoj namjeni.

Iz Savjeta Mjesne zajednice Maslovare su zahvalili svima koji su doprinijeli da bude obavljena sanacija od koje će korist imati svi mještani.

Poslije uspješno obavljenog posla predočeni su i novi planovi kako bi Dom kulture u potpunosti bio funkcionalan. Za to je neophodna sanacija krovišta i uređenje preostalog dijela objekta, uređenje toaleta i nabavka inventara.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…