Zbor građana MZ Zabrđe

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.04.2018. 08:04

Stanovnici sa područja Mjesne zajednice Zabrđe kao glavni prioritet koji treba da bude realizovan u ovoj godini izabrali su sanaciju pristupnog puta prema mjesnom groblju u Prisoju.

Među tri najveća prioriteta na današnjem zboru građana održanom u prostorijama škole u Zabrđu svrstani su i asfaltiranje dijela puta Urije – Rašče brdo u dužini od 300 metara, te izgradnja objekta u kojem bi bilo sjedište Mjesne zajednice. Pored toga izabrani su i najvažniji prioriteti koji se tiču mladih i sporta.

Zbor je vodila sekretar Skupštine opštine Kotor Varoš Snežana Mirković, a u ime opštinske uprave prisustvovali su i Slobodan Gelić iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i Vida Tepić iz kabineta načelnika Zdenka Sakana.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…