Zdenko Sakan otvara moderan Društveni centar u Obodniku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.04.2017. 12:18

Društveni centar u Obodniku biće otvoren u petak 21. aprila 2017. godine u 11.00 časova u okviru projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”, a otvoriće ga načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan. Centar će moći koristiti predstavnici svih mjesnih zajednica, udruženja, nevladin sektor i svi građani sa područja kotorvaroške opštine.

Na objektu Društvenog centra je obavljena sanacija krova i propratnih prostorija, nabavljen je set informatičke opreme, projektor i kancelarijski namještaj za salu za sastanke.

Projekat “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” vrijedan 14,5 miliona KM zajednički finansiraju vlade Švajcarske i Švedske, a za njegovo sprovođenje je zadužena kancelarija Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u BiH u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom pravde FBiH, Vladom Brčko distrikta i entitetskim savezima opština i gradova.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…