Zimski turnir u malom fudbalu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.01.2017. 11:41

JU „Centar za kulturu, sport i informisanje i ove godine u saradnji sa Opštinom Kotor Varoš i uz generalno pokroviteljstvo supermarketa Tropik organizuje tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2017“. Turnir će se održati u kotorvaroškoj sportskoj dvorani od 23 do 27. januara, gdje će se u nedjelju 22. januara u 18 časova obaviti žrijeb turnira, do početka žrijebanja traju i prijave ekipa. Svoje ekipe možete prijaviti pozivom na slijedeće brojeve telefona (065/353 614 – Milorad Savanović Krule) ili 065/548 131 - Vladan Đekanović Tica).

Turnir će se igrati po sistemu 5+1 (uz prijavu maksimalno 8 igrača po ekipi). U jednoj ekipi mogu učestvovati do dva registrovana igrača koji igraju u FK „Mladost“ ili KMF „Kotor Varoš“, ili za bilo koju drugu profesionalnu fudbalsku ili futsal ekipu. Pravo učešća imaju isključivo igrači sa područja kotorvaroške opštine, ne i oni koji rade u Kotor Varošu ili ovdje samo stanuju a nisu iz Kotor Varoša. Kotizacija po ekipi iznosi 60 KM.

Nagradni fond turnira iznosi 1000 KM, a tokom cijelog trajanja turnira trajaće i nagradna igra za gledaoce. Tokom finalne večeri turnira biće organizovana i humanitarna akcija pod nazivom „Za Stefana i Baću“. Dođite i uživajte u fudbalskim majstorijama kotorvaroških majstora malog fudbala.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…