Zlatara Kuprešak: Popust, deset posto popusta na burme na prvom sajmu vjenčanja u Banjaluci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.02.2016. 09:36

Zlatara Kuprešak vam nudi veliki izbor burmi i zaručničkog prstenja, kao i dekorativne ambalaže za prstenje. Budućim mladencima ova zlatara nudi deset posto popusta na burme, uz blagoslov da prstenje koje su oduvijek željeli nose zauvijek.

Prvi sajam vjenčanja u Banjaluci održaće se 20. i 21. februara 2016. godine.

Banjalučki velesajam je najveći sajam u Republici Srpskoj, a po mnogim kriterijima, i jedan od najvećih sajmova u Bosni i Hercegovini.

Sajam vjenčanja je manifestacija koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja u RS – ponudu brojnih izlagača (oko 50), modne revije, promocije, nagradne igre s vrijednim dobicima, ali i događanje koje obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem, a svakako će ga upotpuniti i ponuda zlatare Kuprešak.

Zlatara Kuprešak je osnovana u januaru 1997. godine. Njena osnovna djelatnost je maloprodaja zlatnog nakita, satova i brendiranog nakita svjetski poznatih brendova. Imaju manju proizvodnju zlatnog nakita i vrše usluge najzahtjevnijih popravki nakita. Zlatara Kuprešak ima sertifikat dobijen od poznatih italijanskih fabrika za servis i proizvodnju zlatnog nakita. Ciljevi ove zlatare su proširenje asortimana satova i nakita, proširenje mreže maloprodajnih objekata. Trenutno su otvorene radnje u Banjaluci i Kotor Varoši, te veleprodaja u Banjaluci.

Uz široku, ponudu estetski kvalitetnog nakita, nude i profesionalnu uslugu bušenja ušiju za djecu i odrasle, čišćenje nakita, savjete za održavanje nakita, te informacije o kvalitetu nakita.

Posjetite Sajam vjenčanja i uvjerite se u kvalitet i profesionalnost zlatare Kuprešak.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…